Toimihenkilöt

Bolognese ry:n hallitus

Heini Vähä-Ruohola
puheenjohtaja@bolognesery.fi / 045 675 8949

Olen Heini Vähä-Ruohola ja asun Lempäälässä koirieni kanssa. Yhdistykseen minut valittiin puheenjohtajaksi vuonna 2018 kesken kautta, ja tässä roolissa siis toimin tällä hetkellä. Ensimmäinen bolognese minulle tuli vuonna 2010, ja siitä harrastus rodun parissa alkoi.

Varapuheenjohtaja

Susanna Nikkilä
susanna@biancabambagia.fi / 040 735 2935

Olen Susanna Nikkilä ja asustan bolognese-laumani kanssa Espoossa. Toimin varapuheenjohtajana yhdistyksessä ja Suomen Kääpiökoirayhdistyksen, SKKY:n hallituksessa jäsensihteerinä. Ensimmäinen bolognese tuli elämääni vuonna 2007, ja se olikin menoa. Kasvatan pienimuotoisesti ja käyn jonkun verran näyttelyissä. Tavoitteeni on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia bologneseja terveysasioista tinkimättä.

BologneseUutisten päätoimittaja

Maria Molander
maria.molander@dnainternet.net / 050 328 8159

Olen Maria Molander Oulusta. Olen harrastanut bologneseja kymmenen vuotta ja kasvattanut niitä viisi vuotta. Meillä kotona astustelee neljä bolognese-tyttöä, ja lisäksi minulla on useita sijoituskoiria. Bolognese ry:ssä toimin BologneseUutisten päätoimittajana ja jalostuksen tavoiteohjelman työryhmän vetäjänä.

Hallituksen jäsen

Annukka Paloheimo
annukka.paloheimo@gmail.com

FCI kaikkien rotujen ulkomuototuomari (2010) ja kääpiökoiriin erikoistunut ulkomuototuomari vuodesta 1986. Arvostelee kansainvälisesti ja kouluttaa uusia tuomareita ja harrastajia. Kasvattanut cavalier king charlesinspanieleita 70-luvun alusta viime vuosiin asti. Anncourt-kaavatustyö palkittu Vuolasvirta-palkinnolla (Anncourt.com). Työelämässä tunnettu varainhoidon tutkimusyrityksen vetäjä, Ph.D. Myös koirien luonnonmukaisen terveydenhoidon asiantuntija yli 25 vuoden kokemuksella (Greendog.fi). Hyväntekeväisyystoimintaa Ladies Kennel Clubin piirissä.

Koiraharrastus on mielenkiintoinen harrastus ja kiva olla mukana bolognese-rodun parhaaksi.

Hallituksen jäsen

Lotta Ravaska
lotta.r96@gmail.com / 044 987 6374

Olen 21-vuotias opiskelija Espoosta. Koirieni kanssa harrastan agilitya sekä koiranäyttelyitä. Varsinkin koiranäyttelyissä tulee kierrettyä aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Koiraharrastus on saanut minut kiinnostumaan myös eläinjalostuksesta ja genetiikasta. Opiskelen kotieläinten jalostustieteitä Helsingin yliopistolla ja parhaillaan mietin kandidaatintutkielman aihetta, sekin tietysti koiriin liittyen! Minulla on ilo toimia bolognese-rodun parissa ja olla mukana kehittämässä Bolognese ry:n toimintaa. Toivottavasti toimintamme innoittaa myös uusia harrastajia tämän mahtavan rodun pariin!

Sihteeri (hallituksen ulkopuolelta)

Anna Ratia
sihteeri@bolognesery.fi / 040 718 5917

Rahastonhoitaja ja jäsensihteeri (hallituksen ulkopuolelta)