Aluetoiminta

 Bolognese ry on koko maan kattava yhdistys, joka tarjoaa aktiivista toimintaa monilla eri alueilla Suomessa. Aluetoiminnan avulla pyrimme vahvistamaan bolognese-koirien harrastusta, kasvatusta ja jalostusta sekä lisäämään rodun tunnettavuutta alueellisesti. Lisäksi aluetoiminta tukee bolognesen omistajien välistä verkostoitumista tarjoamalla erilaisia tapahtumia ja kokoontumisia.

Bolognese ry on täällä yhdistääksemme bolognese-harrastajat ja tarjoamaan tukea, tietoa ja iloa koirien parissa toimimiseen. Liity mukaan toimintaamme!

Aluetoiminnan löydät tapahtumasivuiltamme sekä aluekohtaisista Facebook-ryhmistä. Löydä alueesi ryhmä vasemmasta sivuvalikosta.

Mitä aluetoiminta on ja kenelle se on tarkoitettu?

Aluetoiminta on monipuolista ja mukautuu alueen bolognese-harrastajien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toiminta käsittää muun muassa rentoja yhteistapaamisia, kuten koirapuistokokoontumisia ja yhteisiä kävelylenkkejä, pentutapaamisia sekä muita rotuun liittyviä aktiviteetteja, joiden tavoitteena on lisätä rotutietoisuutta ja vahvistaa bolognese-yhteisön yhteenkuuluvuutta.

Aluetoiminta on suunnattu kaikille bolognese-koirien omistajille, harrastajille sekä rodusta kiinnostuneille, tarjoten mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja jakaa kokemuksia.


Aluetoimintakoordinaattori ja yhteyshenkilöt

Alueellista toimintaa ohjaavat ja suunnittelevat aluetoimintakoordinaattori sekä aluekohtaiset yhteyshenkilöt. He vastaavat toiminnan tiedottamisesta ja ovat avainasemassa uusien tapahtumien ideointi- ja järjestämisprosessissa. Yhteyshenkilöiden tehtävänä on myös ylläpitää alueellisia Facebook-sivuja, mikä helpottaa tiedon jakamista ja saavutettavuutta.

Kaipaamme lisää innokkaita ja aktiivisia yhteyshenkilöitä eri puolilta Suomea. Mikäli sinua kiinnostaa järjestää aluetoimintaa omalla alueellasi ja edistää bolognese-rodun hyvinvointia ja harrastusmahdollisuuksia, olethan yhteydessä aluetoimintakoordinaattoriimme.

________________________________

Aluekoordinaattori
Pia Honkasalo
aluetoiminta@bolognesery.fi