Aluetoimintaan etsitään yhteyshenkilöitä

24.4.2024

Bolognese ry:n aluetoiminta starttaa alkukesästä 2024! Nyt etsimme yhteyshenkilöitä eri alueille Suomessa.

Etsimme yhteyshenkilöitä seuraaville alueille:

Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Isompia alueita voidaan myös jakaa pienempiin osioihin (esim. pk-seutu) jos osallistujia riittää.

Aluetoiminta pähkinänkuoressa:

  • Aluetoiminta on monipuolista ja mukautuu alueen bolognese-harrastajien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toiminta käsittää muun muassa rentoja yhteistapaamisia, kuten koirapuistokokoontumisia ja yhteisiä kävelylenkkejä, pentutapaamisia sekä muita rotuun liittyviä aktiviteetteja.
  • Alueen yhteyshenkilö ylläpitää fb-ryhmää jossa sovitaan alueen tapaamisista ja ideoi yhdessä aluetoimintakordinaattroin kanssa alueen tapahtumia.
  • Tavoitteena on vähintään yksi tapaaminen kuukaudessa, mutta toisilla alueilla toiminta voi olla pienempää ja toisella alueella tapaamisia järjestetään viikoittain. Tämä on täysin yhteyshenkilöstä ja alueen osallistujista kiinni.
  • Yhdistys tukee mahdollisuuksien mukaan aluetoimintaa esimerkiksi pikkujoulujen järjestämisessä.

Kiinnostaisiko sinua ryhtyä alueesi yhteyshenkilöksi? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä aluekordinaattoriimme Piaan: aluetoiminta@bolognesery.fi