Random header image... Refresh for more!

Toimihenkilöt

Yhdistyksen hallitus 2018

PUHEENJOHTAJA

Heini Vähä-Ruohola (1.8.2018 alkaen)
puheenjohtaja@bolognesery.fi /045 675 8949

Olen Heini Vähä-Ruohola ja asun Lempäälässä koirieni kanssa. Yhdistykseen minut valittiin puheenjohtajaksi vuonna 2018 kesken kautta, ja tässä roolissa siis toimin tällä hetkellä. Ensimmäinen bolognese minulle tuli vuonna 2010, ja siitä harrastus rodun parissa alkoi.

VARAPUHEENJOHTAJA

Susanna Nikkilä
susanna@biancabambagia.fi / 040 735 2935

Olen Susanna Nikkilä ja asustan bolognese-laumani kanssa Espoossa. Toimin varapuheenjohtajana yhdistyksessä ja Suomen Kääpiökoirayhdistyksen, SKKY:n hallituksessa jäsensihteerinä. Ensimmäinen bolognese tuli elämääni vuonna 2007, ja se olikin menoa. Kasvatan pienimuotoisesti ja käyn jonkun verran näyttelyissä. Tavoitteeni on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia bologneseja terveysasioista tinkimättä.

JÄSENSIHTEERI JA RAHASTONHOITAJA

Niina Kuisma
jasensihteeri@bolognesery.fi

Olen Niina Kuisma ja toimin yhdistyksen jäsensihteerinä sekä rahastonhoitajana. Asumme mieheni ja koirakatraamme kanssa Salossa. Vapaa-aika vierähtää rintamamiestalon remontin lisäksi vahvasti koirien kanssa, ja käymmekin enemmän tai vähemmän aktiivisesti koiranäyttelyissä.

PENTUNEUVOJA

Maria Molander
pentuneuvoja@bolognesery.fi / 050 328 8159

Olen Maria Molander Oulusta. Olen harrastanut bologneseja kymmenen vuotta ja kasvattanut niitä viisi vuotta. Meillä kotona astustelee neljä bolognese-tyttöä, ja lisäksi minulla on useita sijoituskoiria. Bolognese ry:ssä toimin pentuneuvojana, BologneseUutisten päätoimittajana ja jalostuksen tavoiteohjelman työryhmän vetäjänä.

WEBMASTER

Marja Härmänmaa
webmaster@bolognesery.fi / 050 463 9256

Olen Marja Härmänmaa ja asustan bolognese-narttuni Fantun kanssa Helsingin ydinkeskustassa. Takana on yli viisi vuotta Fantun kanssa yhteistä taivallusta ja kolmet pentueet. Bolognese-rodun terveys on lähellä sydäntäni. Yhdistyksessä toimin webmasterina. Kehitetäänkö yhdessä verkkosivuja? Ota yhteyttä!

HALLITUKSEN JÄSEN

Lotta Ravaska
lotta.r96@gmail.com / 044 987 6374

Olen 21-vuotias opiskelija Espoosta. Koirieni kanssa harrastan agilitya sekä koiranäyttelyitä. Varsinkin koiranäyttelyissä tulee kierrettyä aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Koiraharrastus on saanut minut kiinnostumaan myös eläinjalostuksesta ja genetiikasta. Opiskelen kotieläinten jalostustieteitä Helsingin yliopistolla ja parhaillaan mietin kandidaatintutkielman aihetta, sekin tietysti koiriin liittyen! Minulla on ilo toimia bolognese-rodun parissa ja olla mukana kehittämässä Bolognese ry:n toimintaa. Toivottavasti toimintamme innoittaa myös uusia harrastajia tämän mahtavan rodun pariin!

SIHTEERI (hallituksen ulkopuolelta)

Anna Ratia
sihteeri@bolognesery.fi / 040 718 5917