Random header image... Refresh for more!

Ihanaa!

Sillä nyt voi liittyä Bolognese-yhdistykseen!

Käy täyttämässä jäsenanomuskaavake: LINKKI. Muistathan, että tänä vuonna yhdistykseen liittyviltä ei peritä liittymismaksua lainkaan.

Seuraavaksi kannattaa kirjoittaa kalenteriin syksyn tärkeimmän bolognesetapahtuman päivämäärä: Bolognesepäivä järjestetään lauantaina 28.11.2015 Koiviston Kestikievarissa Sastamalassa (n. 45 km Tampereelta Porin suuntaan). Päivän teemana on erityisesti turkinhoito ja muut hoitotoimenpiteet sekä bolognesesta huolehtiminen. Paikalla on myös turkinhoitotuotteiden erikoisliike ROPPI oy, joka esittelee tuotteita ja antaa neuvoja turkkiongelmissa.

Ohjelmassa on toki myös hyvää ruokaa, mukavaa yhdessäoloa ja toisten bolognesien ja omistajien tapaamista.

Syksyllä käynnistyy myös kokonaan uusi tapahtumakonsepti, Bolognesetreffit tai lyhyemmin Bolotreffit. Bolotreffit ovat pienimuotoisia paikallisia tapahtumia, joissa voi tavata erityisesti samalla alueella asuvia bologneseja ja omistajia (toki kauempaakin saa tulla!). Pari tuntia kestävillä treffeillä on pientä tarjoilua ja yhdessä tehdään jotain mukavaa, käydään lenkillä, opetellaan pieniä temppuja, tutustutaan agilityyn jne. jne. Ja tietenkin jutustellaan koirista.

Ensimmäiset Bolotreffit järjestetään näillä näkymin Salossa. Tästä lisää hieman myöhemmin.

Bolotreffien järjestämisessä toivotaan myös apua jäseniltä. Jos olet kiinnostunut Bolotreffien järjestämisestä omassa kaupungissasi, kerro! Myös toiveita paikkakunnista saa esittää, yritetään sitten katsoa, miten saadaan järjestymään.

Jatkosuunnitelmista lisää myöhemmin, mutta paljastetaan jo tässä, että ensi vuonna on tarkoitus mm. käynnistää näyttelykoirien Vuoden Bolognese -kilpailu!