Random header image... Refresh for more!

Uusi yhdistys: Bolognese ry

Bolognese ry perustettiin Turussa 29.3.2015. Se jatkaa samana päivänä lakkautetun Bolognese-alajaoston aloittamaa työtä rodun parissa. Alajaosto ehti toimia viisi vuotta: se perustettiin vuonna 2009, ja varsinainen toiminta käynnistyi vuonna 2010. Ensimmäisen kahdenkymmenen vuoden aikana – ensimmäiset bologneset tuotiin Suomeen vuonna 1989 – rodulla ei Suomessa ollut omaa yhdistystä.

Yhdistyksen ensimmäisessä vuosikokouksessa valittiin yhdistyksen ensimmäinen hallitus: puheenjohtaja on Anna Ratia ja hallituksen jäsenet ovat Ann-Sofie Berts, Niina Kuisma, Eveliina Nieminen, Erja Nieminen, Hanna Palm, Kaarina Siivonen ja Heini Vähä-Ruohola. Yhdistyksen sääntöjen mukaan ensimmäisen hallituksen erovuorot arvotaan, ja arvonnan tulos oli seuraava: yhden vuoden kaudella ovat Ann-Sofie Berts ja Niina Kuisma, kahden vuoden kaudella Eveliina Nieminen ja Kaarina Siivonen sekä kolmen vuoden kaudella Erja Nieminen, Hanna Palm ja Heini Vähä-Ruohola. Puheenjohtajan kausi on kaksivuotinen.

Yhdistyksen toiminnantarkastajaksi valittiin Bjarne Nikkilä ja hänen varamiehekseen Mikael Viskari.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015.

Toimintasuunnitelma 2015
Talousarvio 2015

Seuraavaksi uusi hallitus työskentelee yhdistyksen toiminnan käynnistämiseksi. Yhdistys rekisteröidään, sille avataan tili ja se liittyy jäsenyhdistyksenä Suomen Kääpiökoirayhdistykseen, Helsingin Seudun Kennelpiiriin ja Suomen Kennelliittoon. Kun yhdistys on rekisteröity ja tili avattu, pystytään jäsenanomuksia ottamaan vastaan. Hallitus tiedottaa heti, kun yhdistykseen on mahdollista liittyä!

Hallitus myös valmistelee yhdistyksen kasvattajasääntöjä. Tarkoituksena on, että kasvattajan yhteystiedot voidaan julkaista yhdityksen sivuilla kasvattajahakemistossa, mikäli kasvattaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Hallituksen sääntöesitys käsitellään ylimääräisessä yhdistyskokouksessa, jonka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Sääntöesitys on nähtävissä kahta viikkoa ennen kokousta yhdistyksen www-sivuilla.

Hallitus toivottaa kaikki tervetulleeksi uuteen yhdistykseen!