Random header image... Refresh for more!

BologneseUutiset-lehti

Bolognese ry julkaisee sähköistä BologneseUutiset-lehteä, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: kesäkuussa ja joulukuussa.

Materiaali lehteen on aina tervetullutta. Voit lähettää valmiita artikkeleita, juttuideoita sekä valokuvia. Ei ole niin arkista asiaa, etteikö siitä voisi kirjoittaa BologneseUutisiin. Arkiset sattumukset, harrastukset, tavallinen elämä. Tai näyttelymatkat ja muut seikkailut koirien kanssa – kaikki aiheet ovat yhtä toivottuja. Toivomme myös asiapitoisia artikkeleita. Bolognesen ruokinta, hoito, liikunta, terveys, vakuutukset – aihelista on loputon. Toimita tekstit mieluiten ilman muotoiluja.

BologneseUutiset ottaa myös vastaan bologneseaiheisia korkealaatuisia (resoluutio 300 dpi) valokuvia, joita voidaan kerätä lehden kuva-arkistoon ja käyttää lehden kuvituksena. Liitä kuviin tiedot kuvissa esiintyvistä koirista (kutsumanimi ja virallinen nimi) sekä kuvaajatiedot ja varmista, että sinulla on kuviin oikeudet.

Lehdessä on lisäksi vakiopalstoja, joissa Bolognese ry:n jäsenet voivat julkaista maksuttomia ilmoituksia omistamistaan tai kasvattamistaan koirista. Kasvattajalla tulee olla omistajan lupa ilmoituksen julkaisemiseen. Ilmoittaja vastaa tietojen oikeellisuudesta. Vakiopalstoja ovat Uudet valiot ja voittajat, Syntymäpäiväilmoitukset ja Muistoissa-ilmoitukset. Lisäksi voi lähettää tietoja koiran saavutuksista agilityssä, tokossa, rallytokossa, koiratanssissa jne.

Liitä valio- ja voittajailmoituksiin seuraavat tiedot: uusi titteli/uudet tittelit, entiset tittelit, koiran virallinen nimi, sukupuoli, syntymäaika, koiran isän ja emän nimi, kasvattaja ja omistaja. Syntymäpäivä- ja Muistoissa-ilmoitukset ovat vapaamuotoisempia ja niihin voi myös liittää oman tekstin. Kaikkiin ilmoituksiin toivotaan liitettävän myös korkealaatuinen (resoluutio 300 dpi) valokuva koirasta sekä kuvaajatieto. Varmista, että sinulla on kuvaan oikeudet.

Vuoden 2019 numeroihin materiaali tulee toimittaa viimeistään 1.5.2019 & 15.11.2019. Aineistot lähetetään osoitteeseen: maria.molander@dnainternet.net

Lehtiarkisto:

BologneseUutiset 2/2018
BologneseUutiset 1/2018
Bolognese Uutiset 2/2017
Bolognese Uutiset 1/2017
Bolognese Uutiset 2/2016
Bolognese Uutiset 1/2016
Bolognese Uutiset 1/2015

Vuoden Bolognese 2016 
Vuoden Bolognese 2017